Για την πλοήγηση


Αερισμός - Εξαερισμός - Clima Ενεργειακή Γ. Στολάκης


Η εταιρεία μας στην Καλλιθέα εξειδικεύεται στον τομέα εξαερισμός, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα αποδοτικά και υψηλής ποιότητας.

Το να εγκαταστήσει κανείς ένα σύστημα εξαερισμού χρειάζεται μελέτη με λεπτομέρεια, καθώς και ενδελεχή ανάλυση των παραμέτρων.

Αυτές μπορεί να είναι το είδος χρήσης και οι ανάγκες των χώρων, η ποιότητα του αέρα αλλά και η ομαλή συνύπαρξη με τα κλιματιστικά συστήματα.

Οι ειδικοί της εταιρείας μας στην Καλλιθέα χρησιμοποιούν εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα, που εγγυώνται οικονομία και αθόρυβη λειτουργία.

Με την χρήση ειδικών φίλτρων και συστημάτων ύγρανσης και αφύγρανσης, εξασφαλίζουμε μια άνετη και καθαρή ατμόσφαιρα για τον χώρο σας.

Ο εξαερισμός είναι πολύ σημαντικό να τοποθετείται παντού, αλλά ακόμη περισσότερο σε σημεία όπου η ατμόσφαιρα του χώρου μπορεί να είναι βλαβερή για την ανθρώπινη υγεία.

Η απαραίτητη τεχνογνωσία μας σας εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αφυγραντήρες

Οι αφυγραντήρες μας αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση ενάντια στην υγρασία των χώρων του σπιτιού.

Με τους αφυγραντήρες μπορείτε:

Ιονιστές

Οι ιονιστές ή καθαριστές αέρα απομακρύνουν και καταστρέφουν τους χημικούς ρύπους και τα αλλεργιογόνα που υπάρχουν στον αέρα, τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Οι υψηλής τεχνολογίας ιονιστές μας συλλέγουν γρήγορα σωματίδια και τα διασπούν ταχύτατα, λειτουργώντας αθόρυβα, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για κάθε χώρο.

Στην εταιρεία μας στην Καλλιθέα, υπάρχουν τα ακόλουθα προϊόντα εξαερισμού:

Exaerismos
Εξαερισμός
Exaerismos
Εξαερισμός
Exaerismos
Εξαερισμός