Για την πλοήγηση


Κλιματιστικά Fujitsu


Η εταιρεία μας διαθέτει κλιματιστικά Fujitsu, που με την υψηλή τους απόδοση και συνεπώς τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος συντελούν στη μειωμένη χρήση πρωτογενούς ενέργειας, ενώ συμμορφώνονται αυστηρά με τον κανονισμό για φθοριούχα αέρια 517/2014/EC.

Τα κλιματιστικά Fujitsu επιτυγχάνουν άνετη απόδοση, ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ενώ με τη χρήση τριών τεχνολογιών επιτυγχάνεται ακριβής κατεύθυνση του αέρα και βέλτιστη διανομή.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την αθόρυβη λειτουργία ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου όπου είναι εγκατεστημένο το κλιματιστικό.

Ο κομψός και διακριτικός σχεδιασμός που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο διακόσμησης είναι ένα από τα κύρια στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα κλιματιστικά Fujitsu.

Υπάρχει δυνατότητα για ρύθμιση της επιθυμητής διάρκειας λειτουργίας με τη χρήση χρονοδιακόπτη και αυτόματης εναλλαγής ψύξης – θέρμανσης.

Τέλος, με τη χρήση smartphones, tablets και PC, είναι δυνατός ο εύκολος έλεγχος του κλιματιστικού σας μέσα και έξω από το σπίτι ή το γραφείο.

Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu