Για την πλοήγηση


Κλιματιστικά Mitsubishi


MSZ-E
MSZ-E

Σειρά MSZ-E

Αεροδυναμικά σχεδιασμένες εσωτερικές μονάδες τοίχου που αναδεικνύουν την τεχνολογική υπεροχή και την ποιότητα, συνδυάζοντας εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με αθόρυβη λειτουργία και ταυτόχρονα ισχυρή απόδοση.

Οι μονάδες αυτές προσφέρουν βέλτιστη προσαρμογή σε διάφορα εσωτερικά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.


MSZ-S &G
MSZ-S &G

Σειρά MSZ-S/Σειρά MSZ-G

Συμπαγής και κομψή εσωτερική μονάδα με εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία. Η σειρά προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στη δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης απαιτούμενη απόδοσης για κάθε χώρο.


MSZ-H
MSZ-H

Σειρά MSZ-H

Η μπροστινή όψη της εσωτερικής μονάδας διαθέτει μια κομψή επίπεδη μάσκα. Το λιτό ύφος ταιριάζει με την αισθητική του χώρου.


MFZ
MFZ

Σειρά MFZ

Η υψηλή απόδοση, η εξοικονόμηση ενέργειας και ο αρμονικός σχεδιασμός, ανεβάζουν την αισθητική του χώρου σας.


SLZ
SLZ

Σειρά SLZ

Οι συμπαγείς, ελαφρές μονάδες ψευδοροφής τύπου κασέτας 4 εξόδων αέρα προσφέρουν μέγιστη άνεση διανέμοντας ομοιόμορφα τη ροή του αέρα σε ολόκληρο τον χώρο.


SEZ
SEZ

Σειρά SEZ

Συμπαγείς μονάδες ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς μόνο η γρίλια εισαγωγής αέρα και οι περσίδες εξόδου αέρα είναι ορατά. Η υπόλοιπη μονάδα είναι αποτελεσματικά κρυμμένη στην ψευδοροφή, αφήνοντας την οροφή και τους τοίχους ελεύθερους από μονάδες με ογκώδη εμφάνιση και διατηρώντας τον εσωτερικό διάκοσμο σε υψηλό επίπεδο. Οι συμπαγείς μονάδες απαιτούν ελάχιστο χώρο και μπορούν να εγκατασταθούν σε κτίρια με χαμηλές οροφές, όπου στο παρελθόν ο κανόνας ήταν οι εμφανείς μονάδες.


MXZ
MXZ

Σειρά MXZ

Οι βελτιώσεις στη Σειρά MXZ περιλαμβάνουν απόδοση και ευελιξία στις δυνατότητες επέκτασης του συστήματος. Η καλύτερη λύση για τις ανάγκες κλιματισμού με συστήματα multi. Υπάρχει δυνατότητα για λειτουργία έως και 8 δωματίων με μία εξωτερική μονάδα. Η Σειρά ΜΧΖ διαθέτει 14 μοντέλα προς επιλογή, που κυμαίνονται μεταξύ 3,3 και 15,5 k W. Όλα τους είναι συμβατά με συγκεκριμένες εσωτερικές μονάδες σειρών M,S και P.